Вижте от Chloe Grasshopper Garber Carry

Разбирам, че това е от точно същата линия като последната визия от чантата на Chloe, която наистина ми хареса, но усещам, че това е достатъчно функционално различно, че мога да съставя отново за него, нали? Разбира се. Както и дори да не е, аз го правя така или иначе.

Въпреки че тази пролет съм извън колежа тази пролет (EEP!), Мозъкът ми все още инстинктивно гледа на неща като See of Chloe Grasshopper голям носене, както и мисли: „Ооо, това би било отлична институция, която Обзалагам се, че може да оформя лаптопа си там. ” Дох. Никога повече не взимам лаптопа си никъде (добре, добре, че това е лъжа – понякога го взимам в банята си, както и да го седя на капака на тоалетната си, за да мога да гледам стари епизоди на Gossip Woman, докато приемам балонна вана, но това не е Подходящо тук), обаче за всички, които правят нещо освен да седят на дивана по цял ден, това може да е точно това, от което се нуждаете.

Когато даден стил е голям, той обикновено губи своята привлекателност. Нещата, които бяха възхитителни, когато бяха малки, изведнъж вече не са почти толкова възхитителни, когато са с размерите на чантата за институция. Този специфичен дизайн обаче не губи никакъв вид обжалване. Той премина от среден по размер чанта до допълнително голямо носене със значителен апломб, както и с изключение на донякъде размера на анемичната дръжка, изглежда, че ще бъде невероятно практична чанта от висок клас. Купете с Net-A-Porter за $ 675.

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.