Марка за гледане: Savette

Създадена през 2020 г., новата марка за портмоне Savette ни хвана окото с дебютната си колекция благодарение на сложните си, но минималистични силуети, както и изискани, чисти линии. Освен че докато най -напред погледна чантите изглеждат прости, те наистина са всичко друго, но подчертават безвремието, което се чувства традиционно, както и съвременна в точното същото време. Искахме да открием повече, както и след като направихме дълбоко гмуркане в предложенията на марката, както и разговаряйки с основателя на Savette, разбрахме, че марката заслужава подходящо въведение.

Създателят на Savette Ейми Зурек може да се похвали с впечатляващо възобновяване, след като прекара време в редицата, както и треньор, Зурек също е водещият зад дебютната колекция на чантата на Khaite, която прави вълни в цялата индустрия. С такъв ефектен произход изглежда само естествено, че дизайнерът ще започне собствената си линия, както и докато опитът й е безспорно влиятелен, Савет се е родил от изискване, че Зурек е определил от мисленето на потребителя, казвайки ни: „Както Потребител, търсех чанта, която беше много малка, както и изискана, но не и анонимна, както и обикновена. Необходимо е да има ясно разпознаваем, желаем аспект, който не беше гарско лого. ”

Симетрия 19 в камила, 1,750 долара

Симетрия 19 в черно, 1750 долара

Zurek успя да направи точно това, въвеждайки дебютна колекция от 3 форми, които бяха обмислено проектирани както с модата, така и с функция. Хардуерът е предизвикващ скулптурите, наблюдавани в съвременното изкуство, но въпреки това е толкова практичен, колкото и красив. Освен че говори за красива, всяка чанта е ръчно изработена от италианска кожа от занаятчии от трето поколение извън италианския град Флоренция, който също се случва като център за няколко от най -добрите изкуства в страната, както и културата. Чантите са проектирани така, че да са сложни, но носещи, както и интуитивно функционални. Колекция 1 е точно това, изследователско проучване на структурираната чанта Crossbody, както и неговата уникална идентичност като интегрална основна част от килера на любителя на портмонето, което се разбира, че е както практически, така и рафинирано.

И докато работата, въведена, докато светът беше затворена, визията на Зурек беше години в създаването, като се започне преди почти две години. Когато пандемията удари, дизайнерът реши да спре старта на Savette, тъй като въвеждането на линия от продукти, предназначени да бъдат използвани извън къщата, която се почувства контраинтуитивно, осигурява ограниченията. И все пак с течение на времето Зурек забеляза похот към новост, тъй като потребителите търсят продукти, от които да се вълнуват, въпреки че все още не можеха да ги носят. Zurek further expressed exactly how the pandemic influenced Savette’s introduce specifying “they consumers were likewise reconsidering exactly how to assert their buying power, moving towards investment pieces that they would like forever, as well as even second-hand high-end bags, rather than trendier Сезонни стилове. Чувствах, че Savette може да се оформи добре в този нов ред, както и реших да рискува. ”

Tondo 22 в черно, 2150 долара

Tondo 22 в черно, 2150 долара

Както споменахме, колекция 1, въведена с 3 стила, всички носещи същите чисти линии, както и минималистични елементи в стил. Tondo 22 е най -носеният от групата, изпъкващ като перфектната ежедневна чанта с напреднал ръб. Интериорът му е достатъчен, за да донесе ежедневните ви нужди, както и е проектиран с трипосочна кабриолетна каишка. Колекция 1 също включва две други парчета като част от семейството на симетрията, които са по -малко закръглени, както и органични във форма, както и вместо това са по -ъглови, както и геометрични.

Открийте колекцията, както и пазарувайте единствено чрез Via Savette.com или Net-A-Porter.

The Symmetry Pochette, 1190 долара

The Symmetry Pochette, 1190 долара

Симетрията Pochette, както и симетрията 19

Leave a Reply

Your email address will not be published.