Обичай го или го напусни? Alaïa Latifa Tiger-Print Tote

Alaïa е марка, с която се запознах в млада възраст благодарение на Clueless Icon, Cher Horowitz. В запомняща се сцена Шер е ограбен при стрелба на паркинг с пусти превозни средства и е инструктиран да се качи на земята. Вместо да слезе, тя отговаря на оръжейника, че не може да се качи на земята, защото носи рокля от алая, която е „като абсолютно решаващ дизайнер“. Разбойникът отговаря, като пита „а-какво-ъъ?“ А оттогава Алая е кристализирана в моя моден мозък. Признавам, че не се обръщам към Alaïa за чанти обикновено, защото винаги съм свързвал марката заради зашеметяващото му облекло за носене. Търсих да разтърся играта си за чанти и да изследвам нови дизайнери и след като разгледах уебсайта на Alaïa, разбрах, че спя на обувките и чантите им твърде дълго. След минути бях намерил няколко предмета, по които сега се люлея.

Намерих няколко чанти и много обувки, които бих искал да имам в колекцията си, но предметът, който ме заинтригува много, е тоталният тигър от Latifa Tiger. Тази чанта е невероятно привлекателна със своя силен модел и дизайн. Моделът на тигровата печат на телето и детайлите на змийската кожа придават на натоварен дизайн на тази чанта, но със своя голям размер и дизайн на печат на животни, тя удря всички марки, които да бъдат в тенденция тази есен. Много е да се хвърли на пръв поглед, но мисля, че работи наистина добре с този конкретен тотал. Аз съм фен на смесване на модели, така че бих носил това с карирана тениска и дънки, но също така бих могъл да го сдвоя с пуловерна рокля, ако исках да опростя външния си вид. Харесва ми, че змийската детайл на дизайна издига всяко облекло.

Тази чанта е доста голяма, с размери 11 ″ h x 16,5 ″ w x 5,9 ″ d. Въртящите се горни дръжки на змиите имат голяма капка с близо 6 ″ помещение, така че лесно можете да я носите под рамото си, дори когато времето започва по -студено и започва слой на гардероба. Обичам, че той включва разглобяем съединител, което е основна полза, защото можете да го носите самостоятелно или да го използвате, за да организирате ценностите си в тота. Любимата ми характеристика на тази чанта е с ръце, фактът, че има цип! Аз съм самопровъзгласилата се кралица на тотес и не мога да ви кажа каква рядкост има цип на чантата на тота в наши дни. Бях толкова приятно шокиран да науча за този детайл, че почти закупих тази чанта на място. Причината да се спрях? Цената. Тази хубава чанта ще ви върне 3 890 долара … и въпреки използването на екзотична змийска кожа, не мога да се върна да се разпадна.

Какво мислиш? Обичате го или оставете тази алая? Това е любов от мен!

Alaïa Latifa Tiger-Print Tote Bag ($ 3,890)

Leave a Reply

Your email address will not be published.