Мултиколична чанта на Fendi Mini Chain

за известно време се противопоставих на малки торбички с дълги каишки. Нека да изясня, аз съм против тях за мен. Като 5’10, както и не уайф, вярвайки в изключително малка чанта, увиснала от моя страна, изглеждаше абсурдна (подобно на това колко малки жени откриват големи чанти глупаво на телата си). Така че ме огласете това, днес копая напълно малка чанта с лога, както и с дъгов пискюл. Кой съм, както и какво направих с другото си аз?

Наистина, всичко това е за разлика от мен. Освен че харесва това, което е толкова за разлика от мен, ме прави още като тази чанта. Харесва ми концепцията да донесе многоцветна чанта на Fendi Mini Chain в нощта навън или когато продължавам да се изпълнявам бързо. Няма изискване да се забърквате с тежка чанта за рамо, а само лента за връзка с дълга верига, както и компактно тяло. Тялото на чантата е голямо достатъчно, за да оформя мобилен телефон, карти за кредитна история, пари, червило. Освен това това са основите за много от нас, макар че ако сте майка, както и излизате с вашите младежи, това е съвсем различна история.

Стилът на чантата е направен да има дълга капка, 22 ″, за да бъдем точни. както и перфектното завършващо докосване до платното, покрито с монограм Fendi; Многоцветна голяма пискюла. Очаквайте аксесоари за вашите чанти да режимът Ultimate тази пролет (Louis Vuitton е около тази тенденция), както и Fendi е прав в опашката. Измерванията са 5 ″ W x 4 ″ H x 1â¾ ”d. Цената е доста стръмна, купувайте с Saks за 560 долара.

Изисквам ли някакъв смисъл в мен?

Leave a Reply

Your email address will not be published.