Седмица на Paris Haute Couture: Givenchy

от няколкото предавания, които сме виждали досега Givenchy Haute Couture, се почувства най -много като мода за мен. Тъй като линията между нормално шоу на пистата и шоуто за мода продължава да се размива, а по-малко марки представят най-високата от високата мода с течение на времето и клиентската база намалява, все още се наслаждавам на това, че виждам пълноценно, мъниста и пера- и шарнирни шапки Shindig.

За щастие, точно това ни даде Givenchy. Шапките на модернистичните абажури отгоре отгоре от балагите до комбинезони, изобразени в дантела, мъниста, пера и ръбове и след това се потопиха в чиста, неподправена приказка.

Стилингът беше малко готически-моделите носеха ултра бледо грим, подчертан с кръвочервени устни и очи, толкова пушени, че някои от моделите изглеждаха малко като, че са взели удар. Гот външният вид беше подсилен от до голяма степен черна палитра, но имаше достатъчно снимки на жизнено лилаво, синьо и зелено, че никой няма да сбърка настроението за Dour. Беше тъмно, но бляскаво и точно това предпочитам в модата си. Или, знаете ли, какво бих предпочел, ако имах някаква мода.

Снимки чрез Fashionologie.com.

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.