Представянето на обувки Darby Scott

, както и портмонета, изглежда вървят ръка за ръка. Точно както това е така, няма метод, който можем да оставим други важни аксесоари, като бижута! Независимо дали харесвате пръстени, гривни, колиета, уши, много жени не могат да се измъкнат от някакви бижута. Така че, както аз обичам да проверявам портмонета на Джими Чоо, както и обувките, ми харесва, че има дизайнер, който е на разположение, който стилизира две от предпочитаните ми неща – портмонета, както и бижута.

Вече няколко месеца гледам дизайнера на Дарби Скот. Всеки път, когато гледам чанта или бижута, аз съм затрупан от елегантността, елегантността, както и гъвкавостта на нейните предмети. Ще откриете редица вечерни чанти, за които е абсолютно да умрете. И все пак, ако продължавате да търсите, ще видите, че нейната линия продължава да се разширява толкова добре, тъй като тя вече не е само вечерни чанти. Откривам се, фиксиран върху Matte Mercury Alligator Small Evening Grasp (на снимката в началото на този пост). Сигурно е, че е елегантно, но нещото, което ми се придържа най -много, е точно как тази чанта е обвързана да очарова толкова много жени на различни възрасти.

Да, Дарби Скот портмонета привлече вниманието ми, но бижутата ме закачиха. Подобно на комплекта Dark Amber Bib висулка, парчетата се гордеят с изумителни ценни скъпоценни камъни, както и камъни. И все пак това е методът, че тези камъни са организирани, както и зададени, които наистина се открояват. Умирам да притежавам парче от нейните бижута. Просто разбирам, че когато притежавам едно парче, ще искам да притежавам много повече. Светът на модата не е нищо ново за Скот, който преди да представи собствената си марка помогна на модните играчи като Карл Лагерфелд, както и Пери Елис. Щракнете точно тук, за да разгледате, както и да пазарувате Дарби Скот!

И така, кажи ми, в какво вярваш на този дизайнер? Харесва ли ти това, което виждаш? Когато се отнася до представянето на нови дизайнери, винаги мисля да чуя отзивите ви. кажи ми какво мислиш!!!

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.