Изборите за Свети Валентин на Шанън

Денят на Свети Валентин винаги е бил от онези дни, които съм обичал. Въпреки че не винаги съм имал значителен друг в деня на Свети Валентин, добре е да седна, както и да се има предвид точно колко много имам в живота си. Имам отлично семейство, невероятни добри приятели, както и съм непрекъснато заобиколен от любов. Така че независимо дали имате Валентин тази година или не, опитайте се, както и имайте предвид точно колко сте харесвани, както и колко точно обичате хората!

С всичко това се казва, все още имам списък с неща, които бих бил много повече от доволен да вляза в деня на Свети Валентин. Нищо толкова добре, но въпреки това прекрасно.

1. Две лота дълги стъбла Червени рози: Разбирам червените рози на шума от деня на Свети Валентин, а това не ме притеснява изобщо. Харесвам рози. Харесва ми точно как изглеждат, точно как миризма им, както и как точно се отварят всеки ден малко повече. Склонен съм да вярвам, че цветята могат да аплодират всякакъв вид пространство, както и бих искал да намеря този ден на Свети Валентин на красиви червени рози. Покупка с 1800Flowers.com за $ 139.

2. Домашна вечеря: Не бих задължително да откажа вечер в деня на Свети Валентин, но аз абсолютно харесвам разходите за Свети Валентин у дома. Толкова е отлично да накарате вашия човек да ви приготви вечеря или дори да готви вечеря заедно. Ако мога да избера яденето, напълно щях да бъда готов за домашни птици или лазаня този ден на Свети Валентин. Разбира се, добра странична салата, както и някакво червено вино биха били най -добрият метод за закръгляне на яденето.

3. Марк Джейкъбс Кейт Лок Хобо: Вярвам в тази чанта от доста дълго време. Не, това не крещи Деня на влюбените, но ми харесва, че това е типът чанта, който мога да донеса през цялата година. Мегс, покрита тази чанта малко, докато се върнах (щракнете тук за нейния преглед), както и аз се спусках от нея от този момент нататък. Разбира се, малко скъпо за подарък за Свети Валентин, но никога не знаете, нали! Покупка с Bergdorf Goodman за 950 долара.

4. J. Team Deco Колие: Тъй като чантата Marc Jacobs може да е също много, аз също открих отлична висулка от екипа на J., която би била приказна. Харесвам тази висулка, тъй като е забавно, както и дразни, но стилно, както и изтънчено. Това би било отличен избор за обличане или обличане на облекло. Покупка с J. Team за $ 128.

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.