Сделка за деня: Meni Mini Pocket Carry Tote

Сто долара не е нещо, което да кихате, но за чантата за всички зърна е кражба. Материалите и труда за приготвяне на кожена чанта имат определени ценови подове, което означава, че след маркирането няма много опции от всякакъв вид под 100 долара и под 200 долара, избирането е тънки. Именно това кара Madewell Carry Tote, многогодишен любим на Бруклин, да се откроява, а също и това, което ме накара да забележа новото попълнение на линията, Tote Tote Tote на Madewell.

При 128 долара тази проста, небрежна малка чанта е многостранна опция. Той се предлага в пет неутрални цвята и при 7,75 ″ широк и 8 ″ висок, лесно може да се побере всеки мобилен телефон, калъф за тънки слънчеви очила, малък портфейл, вашите ключове и една или две други основни неща. За повечето хора това е всичко, от което се нуждаете, за да изпълнявате поръчки или да излезете с приятели, а каишката на Crossbody на чантата ще ви държи без ръце, докато малките горни дръжки предлагат втора опция за носене.

Вътрешността на чантата е отворена, с един щедър размер цип джоб на задната стена, за да побере по -малки предмети или ценности. Единственото най -високо затваряне е структурата, но поради малкия размер на чантата, малко вероятно е да имате много отвътре, за да избягате, което не би могло да бъде задържано от този или джоба на ципа. Интериорът е линия в тонална кожа, която е страхотно докосване на чантата в тази ценова точка.

Можете да вземете MuDewell Mini Pocket Carry Tote за 128 долара през Nordstrom.

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.