Как бихме го носили: Carry Valentino Rockstud Carry

. Толкова се зарадва, че метеорологичното състояние се охлажда, както и сезоните се променят. Това е моето абсолютно предпочитано време на годината, идеално, преди да стане толкова студено. Харесвам преходните дрехи, които включват есента. Ню Йорк беше доста голям за нас наскоро с времето, както и този уикенд темповете ще бъдат през 60 -те, както и 70 -те, както и малко облачно.

Отчаяно исках да притежавам всяка една версия на чантите на Valentino Rockstud, както и версията, в която се занимавам с идеала, сега се предлага в Army Green, което е един от моите цветове за есен. Сложих облекло, което бих искал да онлайн през този уикенд от главата до петите, както и всичко заобикаля тази очарователна чанта.

Valentino Rockstud Carry | 2195 долара с помощта на Net-a-Porter
Сериозно, аз наистина изисквам да спра да говоря за тази чанта, както и просто да я получа. Толкова съм като този цвят на екологичен е фантастичен за моя есенна гардероб, поради тази причина наистина го искам.

Balenciaga Традиционно мотоциклетист | 2650 долара с помощта на Barneys
Получих това яке миналата пролет, както и не успях да го нося много. Сега планирам да онлайн в него. Може никога да не го сваля, както и да зависи от мен, когато го сложите, ще разберете.

Оборудване Zebra-Print Silk-Chiffon Tee | $ 210 с помощта на Net-a-Porter
Моята марка за меки блузи, както и тениски е оборудване; Аз онлайн за тях. Малко фънк се добавя с лекия Zebra Print, но тази лека тениска с тежест ще работи добре с моя ансамбъл по избор.

Текущ/Elliott Партньорският деним | $ 206 с помощта на Net-A-Porter
Разхлабени монтирани дънки, наистина моля! Винаги избирам дълги разходки из града през уикендите, както и наистина харесвам денимът ми да е удобен. Current/Elliott усъвършенства партньора Jean, както и Dark Color е фантастичен вариант.

Хермес Дънкан висулка | 1100 долара с помощта на Хермес
Харесвам забавно колие, както и тази висулка за емайла от Хермес е привличане на вниманието. Различните цветове ще бъдат фантастичен метод, за да накарам облеклото ми да не изглежда толкова Ню Йорк.

Dannijo Tate Bracelet | $ 524 с помощта на Shopbop
Аз съм момиче с аксесоари, така че ще усилим играта си за аксесоари преди дрехите си от всякакъв вид ден от седмицата. Харесвам Dannijo, както и тази гривна в жълтото домакинство е фантастична за есенните неутрали.

Loeffler Randall Lily Wedge Booties | $ 425 с помощта на Shopbop
Нашият рекламен директор Хилари ме превърна в Loeffler Randall Fangirl, както и аз продължавам да искам да добавя много повече от обувките си към моята колекция. Клинов ботуш, който има както черно, така и кафяво в него, ще работи за почти всичко, както и за каквото и да е в гардероба ми.

Червило на NARS | 24 долара с помощта на Sephora
Модификацията на сезона е фантастична причина да променяте рутината си за обжалване, както и да работя върху откриването на фантастично по -дълбоко червено за есента.

Leave a Reply

Your email address will not be published.