Обичай го или го напусни? ColorBlocked портмонета

ColorBlocking придобива инерция в модния свят от късно, особено в света на Instagram Influencers. Подобно на тях или не ги харесвам, често гледам на влияещите да останат на върха на най -новите тенденции. Всъщност гледам метода на Instagram много по -често, отколкото бих проблем на Vogue или Elle, въпреки че наскоро закупих проблема през септември на Vogue, въз основа само на истината, че Тейлър Суифт беше на корицата, но аз се отклонявам. Един от предпочитаните ми влияещи в Instagram, Блеър Еади, тази година взе Colorblocking до New Heights. Блеър ми е повлиял на ръка да адаптирам модела на цветния блок в гардероба си, харесвам точно колко оживени са и иновативни изглежда. Обичам да се забавлявам с модата си, както и с цветно блокиране е прост метод за разклащане на външния ми вид. Аз съм оцветил дрехите си, но тъй като това е Purseblog, както и всички ние разбираме, че чанти са епицентър на облекло, аз дебнех прецизирани от цветовете портмонета през този сезон.

Портоносите на цветовете не са нова концепция, те са били завинаги, но със сигурност имат момент най -добър, без никакви индикации за забавяне. На пръв поглед има много по -цветни портмонета на пазара от всякога, както и изборът е наистина добър. Толкова много нови портмонета са пуснати за есента, които играят в модела на Bloodblocking, както и аз обичам почти всеки един, който съм виждал затова далеч. Контрастът на различните нюанси на чанта носи сложен, както и гениален елемент на дизайн, както и аз откривам външния вид на тях толкова завладяващ, както и уникален. Бих сдвоил чанта с цветно блокиране с монохроматично облекло, за да може чантата ми наистина да се откроява, но може и да я носите с цветно облекло, ако сте много по -амбициозни от мен (не мога да го разтърсвам като толкова многобройни Щастливи хора могат!).

Наскоро изпратих няколко от предпочитаните от мен торби с цветни блокирани в колегата си любител на чантата в живота ми, както и бях шокиран, когато ми каза, че мрази цветора. Този външен вид ми харесва толкова много, че никога не ми беше хрумнало, че може да е противоречиво, така че умирам да разбера в какво вярват моите колеги по територии за тях. Направих своята твърда позиция в подобни или оставих аргументацията си за добре познато оцветители, но сега признавам, че това не е вид на всички. Моля, кажете ми в какво вярвате в този традиционен (но едновременно едновременно) стилен стил.

Харесвате ли или оставяте чанти за цветни блокове? Запознах се!

Zac Zac Posen Biba Buckle Crossbody Bag ($ 325)

Chloé C гущер релефна чанта Crossbody (1690 долара)

Fendi kan u рутинно цветен блок поемате чанта ($ 3,290)

Марни багажник Цветна кожа Поема чанта (2190 долара)

Loewe Little Puzzle Colorblock кожена чанта (2600 долара)

MCM PATRICIA VISETOS блок Little Satchel ($ 995)

Чантата за контейнер Volon Mani ($ 775)

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.