Спасете, харчите, Splurge: Racing Stripes

Обикновено, когато правим спестяване, харчим, разкошно, ние започваме с ниска цена, както и работим на нашия метод, колкото фентъзи елемент. Този път обаче всички чанти са малко похарчени – не сме го планирали по този начин, но понякога точно така работи светът на портмонето, много за всички наши скръб. Моля, повярвайте ми, когато заявявам, че никой от нас не смята персонализиран Louis Vuitton като шанс да „спести“ пари.

Като се има предвид, това е встъпителната цена да се оцени тази невероятно луксозна тенденция. Независимо дали става въпрос за боядисана ивица, нарязана кожа или нотка на структура към вечна класика, състезателна ивица удря както атлетическия модел, така и винтидж настроението, което работи със стил аксесоари за редица сезони. Засега французите имат монопол върху този външен вид – от Луи Вуйтън до Рошас до Хермес, ето точно как да направиш състезателна ивица в три различни разходи.

Запазете:
Monogram Louis Vuitton Mon Monogram е скъп, но той е напълно адаптивен с вашите цветови опции, както и с инициали, ако решите. Вземете с Louis Vuitton за $ 1100.

Харча:
Чантите на Rochas са малко заспани, но този Rochas leti носете е абсолютно модерен-напомня ми на Tpyqueque Celine, както и ние разбираме точно колко забележителна е тази чанта. Вземете с Net-A-Porter за $ 2252.

Splurge:
Разбира се, най -много разкошът е клубът на Хермес Биркин. Хермес предпочита да запази цената на това парче за себе си, но ние разбираме, че е по-висока от тази на изцяло чайния Биркин. (Вероятно не е толкова огромна изненада, а?) Ако искате Ultimate, това е най -доброто.

Leave a Reply

Your email address will not be published.