Mercedes-Benz Fashion Week New York: Herve Leger Есен 2011

В клас по критика, който взех в колежа (да, институцията за журналистика включва насоки за ефективно преценка), ни научиха, че най-добрият метод за оценка на всичко е да изберете какви са творческите цели на човека, който го е създал, както и след това да се оцени точно колко добре са постигнати тези цели. По този начин личният вкус на филмовия критик заема задно място за обективния успех на човека, който е произвел произведението, както и ще се опитам да направя точно това, докато композирам за Херве Легер Есен 2011.

Перспективата за преглед на колекция от рокли за превръзка беше малко озадачаваща още преди дебюта на колекцията по -рано днес, тъй като е нещо като да се опитате да установите член на члена на семейството на Ден на благодарността на майка ви – разбрахте какво идва, разбрахте какво е това, което е Отиването на вкус, както и получаването на нещо различно, ще е сринало напълно вашия светоглед, както го разбирате. Herve Leger означава рокли за превръзка, независимо дали ви харесва или не.

А роклята за превръзка бяха точно това, което получихме, в различни дължини, както и неутрални цветове, някои покрити с хардуер, както и други сравнително голи. Колекцията не се чувстваше нова, но изглеждаше като типа дрехи, които страхотни оферти на жените ще искат да носят, когато искат да излязат през нощта, както и да изглеждат горещи. Вечерните рокли в конкретни бяха непредвидени акцент; В идеалния случай марката ще провери повече шансове в този силует в бъдеще.

Снимки чрез New York Times.

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.