Оригиналният Fendi Baguette се завръща

Fendi Baguette е една от най -съществените чанти от съвременната история на чанти и възраждането на това културно известна чанта го катапултира обратно към популярността, като гарантира, че завинаги ще остане част от модната история. През този сезон Fendi разкрива чисто новия Baguette 1997, преработка на оригиналната чанта за подпис, разработена от Silvia Venturini Fendi. Възраждането е представено в кратка видео серия, наречена Baguette Walk, както и разнообразни изображения, показващи обновената Baguette 1997.

Провеждайки се в Париж, сериалът отдава почит на самото име на багета, което изглежда прибрано под мишницата, носена точно като съименния френски хляб, с който парижките момичета са щракнати, като се разхождат по улиците на Париж. Baguette 1997, разбира се, е вдъхновен от оригиналния силует, включващ тънки страни и регулируема дръжка, възраждайки известната същност на този легендарен силует.

Освен това, някои от многото мощни материали на винтидж чантата се връщат с завръщането на Baguette 1997, включително Kitschy пайети и доста флорални бродерии. Архивните форми са показани заедно с чисто нови итерации на тази вековна форма, включващи модела на FF Vertigo, който изкривява известното лого на Fendi FF. Създаден в сътрудничество с художника Сара Коулман, Warped Logo е готина алтернатива на класическото лого на Maison, представяща психеделичен модел, създавайки визуално главозамайващ ефект. Моделът е представен в покрито платно, както и в класическия кафяв плат на Fendi.

Независимо дали сте нов фен на Fendi или оригинален предан на Baguette, това архивно възраждане е в гардероба на всеки колекционер. Цените за показаните тук багети варират от 2950 долара за версията на покритото платно до 3 750 долара за пайетията на багета. Baguette 1997 е наличен сега в Fendi Boutiques и на Fendi.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.