Ръководство за подаръци 2012: Подаръци от Farfetch.com

Когато се отнася до пазаруването от висок клас, мрежата може да бъде както благословия, така и на проклятие. Бързият, разширен достъп до печалба до страхотни оферти от заветни продукти е фантастично нещо, което трябва да имате, но всички в САЩ са толкова използвани да купуват в точно същите няколко универсални магазини от висок клас, че най-добрите продукти могат да изчезнат бързо, никога до до връщане. Магазините (особено тези в Европа) имат много по -добър избор от интересни, изключително търсени парчета, но многобройните магазини нямат много присъствие в мрежата. Точно там идва Farfetch.com.

Farfetch.com свързва магазини от висок клас както в САЩ, така и по целия свят с потребителите, които жадуват дизайнерските парчета в техните магазини. Не само получавате полза от изключително разнообразен избор от магазини по света, но Farfetch.com изважда предположенията от закупуване от магазин в чужбина – всички отговорности, както и данъците са включени в разходите, които плащате на сайта. Още една полза? Покупката от европейските магазини на Farfetch.com често предполага плащането на европейски цени, които обикновено са много по -добри както за френските, така и за италианските марки. За да започнете, ние съставихме ръководство за няколко от най -добрите дизайнерски избори за подаръци, които предлага Farfetch.com. Проверете ги отдолу или се насочете директно към Farfetch.com, за да пазарувате пълния избор на сайта!

Givenchy Calfhair пое чантата
$ 1395 чрез farfetch.com
Тъмните, мрачни теми на Givenchy хвърлят заклинание на много хора, както и тази червено-черна версия на телета е идеалното въведение в многобройните чудеса на чантата на марката.

Александър Маккуин Минк, както и Съединител на черепа Swarovski
$ 2779 чрез farfetch.com
Разкрасяваните черепкови съединения на Маккуин са нещата от легендата (и легендарните колекции), както и ако искате да предоставите един от подаръците за върховни портмонета, този номер на норка е точно това.

Даян фон Фурстенберг Тонда Кристал Минаудиер
$ 484 чрез farfetch.com
Всяка жена се нуждае от малко метално разбиране във вечерния си арсенал. Ако разбирате този, който няма страхотен, сигурен съм, че тя ще бъде вечно благодарна за подаръка.

Редният малък боулинг
$ 3631 чрез farfetch.com
Не позволявайте на принадлежността на Olsen да ви измамят – редът е истински, както и портмонетата му са внимателно изградени, както и изключително луксозни.

Том Форд Никита слънчеви очила
$ 360 чрез farfetch.com
Слънчевите очила Cat-Eye се подразбира да излъчват сексапил на Pinup, както и кой е много по-добър в секс чара от Том Форд? Никой.

Кожена тотална тота
$ 1505 чрез farfetch.com
RAF Simons вече е твърдо укрепен в Dior, но за фен на RAF в живота ви (и ако имате късмет, имате много), чанта от последната му колекция в Джил Сандър със сигурност ще бъде в крайна сметка, че е елемент на колекционера.

Кожени ръкавици валентино кожи
$ 480 чрез farfetch.com
С толкова много красиви нокти, както и палта с ръкави с дължина на гривната, в някои случаи изисквате малко нещо, което да преодолее пространството в студен ден. Няма нищо по -стилно, за да свърши тази задача тази валентино козина.

Александър Ванг Присма Тота
$ 725 чрез farfetch.com
Призмата е навсякъде, носене-всичко е важно за някой, който се вписва в хладния, центъра на света на Александър Уанг. Бургундия е цветът на сезона, не забравяйте.

Шарлот Олимпия Пандора Домино съединител
$ 1195 чрез farfetch.com
Ако разбирате жена, която винаги е навън в града, вдигнете я една от тези непочтителни Cluches. Няма много по -добро допълнение към вечерен външен вид от малко хумор.

Leave a Reply

Your email address will not be published.