Прекратява ли Шанел тоталният тот?

Донякъде рядко марките преустановяват популярните чанти от популярните им колекции, но напоследък чуваме много бръмчане за потенциалния край на тота за пазаруване на Chanel Grand – това може да е нещо от миналото в The близко бъдеще. Или може би просто получава огромно увеличение на цената. Или може би просто е изтръгнат от американския пазар поради сравнително ниската си ценова точка и пренасищането на пазара? Изглежда никой не знае.

За първи път прочетох за настъпващата смърт на GST вчера на Mizhattan, която представя историята като факт, а не като слух и доклади за ниско ниво на запаси в няколко магазина в района на NYC. След това погледнахме към нашия Chanel Subforum в PurseForum, който има дискусия относно теоретичната нарушение на GST, която датира от декември. В него членове от цял ​​свят докладват за това, което им е казано от Associates Sales Associates; Мнозина от САЩ са чували, че чантата скоро ще изчезне, докато европейските читатели са по -склонни да съобщят, че техните SAS са били объркани, когато попитат за изцяло изчезването на GST. Един TPFER дори се свърза с бутик на Шанел в Париж, където сътрудникът й каза, че GST е в постоянната колекция и не отива никъде.

Сред европейските любители на Шанел беседата е вместо бъдещо увеличение на цените; GST е сред най -постижимо ценовите чанти на марката и Chanel може да се притеснява, че отклонява клиентите далеч от другите си, по -скъпи чанти с подобен размер и тип. Слуховете за GST също обиколиха миналата година около това време, така че кой знае дали това може да е просто поредната игра на телефон, изчезнала.

Посегнахме към нашите източници в Chanel; Ако чуем нещо окончателно от тях, ще актуализираме тази публикация. Междувременно някой от вас чува ли някакви новини от редовния си SAS?

Leave a Reply

Your email address will not be published.