PurseForum Roundup-After-Christmas Edition 2014

доволен ден на бокса! Независимо дали сте гледали спорт, ходите на продажби или просто дишате няколко въздишки, ние сме щастливи, че сте избрали да се отбиете.

Коледната нишка на треньора току -що започваше, когато отидохме да натискаме, така че не забравяйте да намалите, както и да видите поздрави на нашите членове, както и няколко излагания, хвърлени и в хвърлени. Коледната нишка на треньора на треньора на треньора на треньора ни хвана окото, както и това наистина е радостна комбинация.

Говоренето за таксиметровото носене се обърна, както и много снимки изскочиха, включително тази чанта с камшик в дълбок тил. Каква е вашата предпочитана итерация на тази полезна чанта?

На друго място в треньора, няма да искате да пропуснете прекрасната Анабел на Барскин – каква фантастична находка. По същия начин има много фантастични треньорски открития в нишката за изгодни сделки, където винтидж чанти, както и нови с етикети (NWT), го смесват всеки ден, много за удоволствието от нашите коки.

Кои християнски Louboutins използвате днес? Ние сме в чехли, но членовете ни се оттеглят през целия месец, включително този фантастичен ансамбъл от Милипед, който прогони сините с добро сдвояване на Хермес, както и CL, който е шампион във всеки тип сезон.

Също така в Christian Louboutin, освен че държим очите си за новото партньорство с Dita Von Teese, Xxxtian, ние се наслаждаваме на нишката за продажба на зимен сезон 2014 г., където купуването на обувки наистина е зрителски спорт.

Вярвахме, че би било забавно да закръгляме някои коледни експозиции, както и да видим какво са открили нашите членове на PurseForum в своите пакети. Тази коледна експозиция на Louis Vuitton от Louislover01 беше фантастична, дори преди да се отворят кутиите, така че ние ще ви оставим да се насладите на него, както ние – по една фантастична кутия наведнъж!

Празникът на Jayjo в Шанел също включваше кутията най -добре заедно с нейния грандиозен нов Grand Consumer Tote, който е абсолютно пищен традиционен, който просто разбирате, че е божествен в истински живо.

Понякога най -добрите подаръци са тези, които купуваме за себе си (както всички членове на PurseForum знаят!), Както и посетителите на Roundup, които все още обмислят избора си на багажници за зимния сезон, ще искат да намалят в тази експозиция, за да видят в какво трябва да предложи Chanel в Отделът за обувки за студено време. (Има и чанта!)

Оставете го на Mulberry, за да добавите прекрасни камбани към техните празнични предложения. Blee19x сподели чантите си с нас, както и на програма, която трябва да видим и какво има вътре. Ще харесате нейните вкусотии. Не ми липсва двойното разкритие на Джорджи Порги, все още под дървото, колкото и да е разгърнат, както и подготвен за всички нас да се насладим.

Винаги има подаръци за разгръщане в кутията за модни бижута, както и страхотните неща се предлагат в малки пакети. Разбираме, че синята кутия прави многобройното сърце на момичето да трепне, както и тази специална коледна експозиция от Solitudecharming е толкова прекрасна, колкото и нейното име. Харесваме тези емоционални парчета от Tiffany & Co. – винаги!

Тази прекрасна чанта от дизайнера Акрис се промъкна от нас миналия месец, но искахме да я споделим сега, тъй като ни харесва, когато на нашия радар се появи по-малко известен дизайнер. Yoshi1296 сподели това с нас, тъй като тя се разкрасяваше за празниците, както и вие, вие абсолютно ще искате да намалите, за да видите зашеметяващата рокля, която Йоши е избрана от точно същия дизайнер. Надяваме се да видим много повече Akris на Purseforum, моля.

Roy40 направи малко „жажда утолане“ през този празничен сезон, както и прекара висококачествено време в Hermès, избирайки идеалния куфарче, както и Twilly, за да постигне модерно с следващата година, както и завинаги. Тази нишка включва много оранжеви торбички за тези, които са били ухапани от грешката на Hermès, така че намалете, както и погледнете! О, както и да има и колан!

Надяваме се, че вие, както и вашите харесвани, сте имали красив празничен сезон!

Leave a Reply

Your email address will not be published.