Станете сложни за вечер с Alexander McQueen

съединителят на черепа на Alexander McQueen Iris е една от онези чанти, които трябва да се видят на най -голямата възможна снимка по всяко време; На разстояние може да сбъркате подробната бродерия за отпечатана плат и това наистина би било трагедия. Чанта като тази може да изглежда като проект за занаят на хипи без много внимателна ръка, но Александър Маккуин пролет 2011 взе цветя и пеперуди и някой успява да ги направи да изглеждат красиво трансгресивни. Съпоставянето на череп с деликатни цветя е нещо, което само McQueen може да издърпа по висок клас.

Изненадан съм от себе си, че казах това, но доста се радвам, че дизайнерите на аксесоари в McQueen избраха да използват голяма, тромава бродерия вместо фина нишка, която би създала по -буквален вид за цветята и листата. Готовият външен вид има бележка за приятност към него, която по някакъв начин успява да бъде приятна, вместо да се разминава, и това идва от някой, който по принцип не се радва на външния вид на изкуствата и занаятите.

Този съединител не само предоставя уникален вечерен външен вид, но се свързва много добре с първата колекция на пистата на Сара Бъртън за McQueen, жизнена, жизненоважна линия дрехи, която модата колективно изтръпваше облекчение над бъдещето на марката, следвайки основателя си Смърт от 2010 г. Този съединител е не само интересно продължение на вечерни чанти на компанията, които са успешни, но и допълнителна индикация, че марката, която всички познаваме и любовта, продължава да бъде в много талантливи ръце. Купете чрез мачове Великобритания за 1912 долара.

Leave a Reply

Your email address will not be published.