Интервю: Пролетта е възникнала с Vivre

Eva Jeanbart Lorenzotti е лицето зад луксозния сайт Vivre.com. Чрез познанията си за модата и стила, Ева разтърси света, за да намери най -големите парчета там, от дизайнерски чанти до поръчани столове за копринен шал до изящно съобразени шедьоври. За разлика от много etailers, с които сме свикнали, Vivre ви носи компилация от парчета, които никога не бихте си представили, че ще намерите на един уебсайт. EVA актуализира Vivre с бележки, нейните любими и тенденции за сезона. Имахме възможността да попитаме нейните мисли за тенденциите, задължителните и плановете на пролетта на пролетта на 2009 г. Прочетете интервюто й по -долу и следете за раздаване от Vivre по -късно днес!

ПБ: Сега е пролет. Какви са 5-те задължителни за пролетен гардероб?
EVA: 1. Щедро -но светлинно обвиване, което може да се използва като шал или шал
2. Blazer; Това е добро парче за много хора, защото има толкова много различни начини да го носите.
3. Големи смели бижута! Кокетно колие, огромни обеци са маншет за спиране на трафика.

ПБ: Какви са големите тенденции за пролетта?
EVA: Ръкодебни ръбове, чисти тъкани, екзотични кожи, изявления, флорали, сложно шиене, клъстерирани разкраси и красива бродерия и апликация.

ПБ: Много от нас усещат ефектите от икономиката на надолу. Кои парчета са най -добрите инвестиционни парчета и защо?
EVA: Изявлението са пътят. От класическа чанта, която винаги ще използвате за невероятно бижу, което ще бъде толкова уместно след десет години, колкото сега, няма да съжалявате по пътя. Парчетата на Робърт Гусенс са фантастични инвестиции и успехът на работата му и дълголетието му говори сама за себе си.

ПБ: Ако се натъкнем на вас тази пролет, какво със сигурност бихме те виждали да носите?
EVA: Тениска на копринената коприна на Vivre French French в един от нашите 10 фантастични цвята и моята сделка с сребърен или бронзов рог с чантата Evita.

PB: Каква тенденция за пролетта не можете да получите достатъчно?
Ева: Обичам всички красиви нуди, от копринени върхове до голи цветови сандали, това е ласкателен, романтичен вид.

PB: Каква тенденция за пролетта бихте могли да преминете?
Ева: Харем панталони

ПБ: Какво правиш тази пролет?
EVA: Ще работим върху стартирането на нов Vivre.com с много по -селективни предложения за продукти, докато създаваме много различни продукти, по -проста навигация и много по -удобна за потребителите каси, промените се надяваме да бъдат много добре приети. Ще представяме нови фантастични цветове и текстури във всички чанти и малки кожени изделия, фантастични сътрудничества с неизвестни дизайнери на бижута, огромни парашутни копринени плажни опаковки, идеалните пролетни окопи, цветни летни обувки и джапанки.

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.