Чантата Gucci re (Belle) е дневната чанта на моите мечти

, докато със сигурност съм оптимизирал това, което е, че нося ден на ден, както и обикновено мога да се измъкна с по -малка чанта, има няколко пъти Когато носенето на платно е само необходимия аксесоар-евил, за да донесе малка чанта. Разбрах, че не съм единственият, който получава много повече от справедливия си дял от използването от тези напълно безплатни платни носят чанти. Обикновено обаче нямам възможност да нося с мен някои по -големи продукти, като компютъра, аз DSLR камера или и двете. Върви заедно с това, което правя! Аз съм непрекъснато в движение, както и ако съм навън, както и за работа, обикновено се занимавам между срещи, визуализация на колекцията, снимки на картини, както и милион други неща! Имам много по -големи чанти, като Louis Vuitton Neverfull, както и носене на Chloé Dilan от преди няколко сезон Необходимост в по-малка чанта с кръстосано тяло, както и ако го изисквам, по-голямото ми задължително е в платно. Когато намерих носене на Gucci, което беше едновременно прекрасно, както и практично (и може би може да замени моето платно), бях заинтригуван. Задоволете тота на Gucci re (Belle), първо видян тук, на Style Star @negin_mirsalehi.

Тази чанта е голяма, няма съмнение за това – тя бързо пасва на iPad или MacBook Air, но също и във формата на моя 13IN MacBook. Разполага с няколко интериорни джоба, включително два джоба с цип, както и един джоб, който е подходящ за чанта, която е толкова голяма. Един от проблемите с Totes е, че те обикновено се превръщат в черна дупка, както и е толкова лесно да загубите нещата си в тях. За разлика от много тотали, тази чанта има топ цип, което е още един основен плюс в моята книга, особено когато сте онлайн в огромен град като Ню Йорк, както и да донесете личните си вещи на улицата, както и във влака срещу изтръпвайки ги наоколо в кола.

Въпреки че тази чанта със сигурност се мисли за тотал, неговата рамкова форма я прави различен от много други по рода си. Изработена в красива, гъвкава кожа, която накисва наситено червения цвят, носенето на re (belle) е просто зашеметяващо. Античният хардуер със злато-тониран завършва чантата, както и аз обожавам точно как можете да я донесете или с логото на GG, занимавайки се или на известната глава на Gucci Lion. Носенето може да бъде преносимо ръчно като топ сделка с чантата, но каишките също са дълги достатъчни, за да се използват през рамото. Общите размери на Gucci Big RE (Belle) носят 20 ″ W x 13 ″ H x 4,5 ″ d. Предлага се чрез Gucci за 3200 долара.

Leave a Reply

Your email address will not be published.