Най -добрите марки за инди чанти през 2021 г.

, ако сте нещо като мен, може да имате предизвикателна връзка със социалните медии, но едно от нещата, за които го поддържам, е да намерите нови марки. Налични са някои отлични инди дизайнери, използващи всички видове специални чанти, от алтернативни еко кожи до занаятчийски чанти с мъниста, винаги има нещо ново. Така че, за да ви помогна да запазя всички в цикъла, взех решение да споделя няколко от предпочитаните от мен марки, които да пазарувам от Ideal сега.

Сантос

Сантос е малко жена, както и Пуерто Рика имаше марка с цел да затрудни метода, който пазарът работи. Всички чанти не само са ръчно изработени за закупуване в невероятно ограничени количества, но марката обещава да засади дърво за всяка продадена чанта. Материалите му също са невероятно устойчиви, тъй като много торбички са изработени с мексиканска кактусова кожа, както и подплатата е изработена от рециклирана бутилка с вода, както и от органична памучна смес. Все още не съм притежавал една от тези красавици, но триъгълното носене на Agave е в моя списък с желания!

Можете да проверите Instagram на марката или да се насочите точно тук, за да пазарувате.

Детето на Ел Чоло

Аз съм консумиран с нисък ключ с тази марка, особено когато се отнася до забавни торбички за лятото за наистина страхотна цена. Имам четири от тях (да четири!), В всички различни размери, както и те винаги са достъпни. Също така показвам на непълно работно време, така че е отлично да имам значителна чанта, която да хвърля каквото и да е, както и да не се притеснявате. Чантите са изработени от рециклирана пластмаса, използваща стандартни мексикански методи за тъкане, както и марката, е бизнес, собственост на Латина.

Можете да проверите Instagram на марката или да се насочите точно тук, за да пазарувате.

Les Flors

Вдъхновени от края на шейсетте, както и от естетиката на началото на седемдесетте години, архитектурата, както и музиката, Les Flors прави ръчно изработени чанти с мъниста, както и аксесоари като обеци, ленти за глава, както и висулки от Сан Хосе, Коста Рика. Искрящо, цветни, както и 420 приятелски, вибрацията на тази марка напълно се привежда в съответствие с моите собствени, както и аз просто съм обсебен. Няколко от предпочитаните от мен чанти включват Coeur Sacre (на снимката по -горе), чантата Ojos, както и чантата Stevie.

Можете да проверите Instagram на марката, както и да ги dm, за да пазарувате.

Anima Iris

Все още не съм притежавал една от тези красавици, но от известно време ги насочих към тях от известно време. Тази марка изпълнява отлична задача, проверявайки специални материали, които акцентират върху структурната форма на чантата. Всички чанти са изработени ръчно в Дакар, Сенегал, както и всички използвани материали се получават от регионални сенегалски предприятия. Марката също има значителен акцент върху устойчивостта, както и използва производителите с модел с нулеви отпадъци. Особено харесвам на снимката Zaza Grande, но марката използва редица отлични чанти, както и дори използва услуга за персонализиране.

Можете да проверите Instagram на марката или да се насочите точно тук, за да пазарувате.

M28

Базирайки се на Санкт Петербург, Русия тази битова марка използва редица парчета, повлияни от мокрото, както и ветровито време на метеорологичния род на родния град на Създателя. Всички парчета са ръчно изработени от един от създателите на марката, както и високото качество са изключителни, особено за цената. Притежавам няколко парчета, като предпочитаният ми е Puffed Carry Carg, както и аз възнамерявам да приготвя един от техните подпухнали шалове тази идваща зима. Ако търсите да подкрепите малко обслужване, както и като много малко, както и занижени, не търсете повече!

Можете да проверите техния Instagram или да се насочите точно тук, за да пазарувате.

Надявам се да ви харесат тези марки толкова, колкото и аз. Коментирайте по -долу с марки, които искате да проверим!

Posted in: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published.